Chorizopande med spejlæg

Skal du lave brunch til gæster i weekenden eller blot forkæle dig selv lidt ekstra, så er den her chorizopande et rigtig godt bud! Det er comfort food for alle pengene 😉
I bund og grund er det egentlig lidt en fancy-morgenmads-biksemad, og så passer æg, kartofler og chorizo altså bare virkelig godt sammen. Jeg elsker krydrede morgenmadsretter, så jeg serverede retten med hjemmerørt chilimayo, som gav et ekstra spark – skønt!
Opskriften svarer til 3 personer
Chorizopande
- 300 g kogte kartofler
- 1 chorizopølse
- 1 forårsløg
- salt og peber
- 3 æg
Skær chorizo og kartofler i små tern og forårsløget i skiver. Steg chorizoen sprød på en pande i lidt olie og tilsæt kartoflerne. Lad det hele stege i omkring 10 min. til kartoflerne begynder at blive sprøde. Tilsæt forårsløg og steg videre et par minutter. Smag til med salt og peber. Fordel retten i 3 ramekiner eller et ovnfast fad og lav 3 små fordybninger hvori du slår æggene ud. Bag i ovnen i ca. 15 min. ved 160 grader.
Server gerne med chilimayo (evt. denne her) 😉
Ingen kommentarer endnu