Anmeldelse af Meyers Deli

Butterdejssnitter med hindbær

Disse små butterdejssnitter er super nemme at lave og vildt lækre som en lille eftermiddagssnack eller som dessert på brunchbordet! Den sprøde butterdej får selskab af en blød flødeostcreme og søde hindbær – MUMS!

Det tager ikke mere end 5 min. at forberede snitterne, og så skal de bare i ovnen i et kvarters tid. Det er da nemt 😉

butterdejssnitter5

Opskriften svarer til 8 personer

Butterdejssnitter med hindbær

  • 1 plade butterdej
  • 130 g flødeost
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 tsk citronsaft
  • ¼ tsk vaniljepulver
  • 1 æg
  • lidt sukker
  • 125 g hindbær

Bland flødeosten med ahornsirup, citronsaft og vaniljepulver og rør det godt sammen. Udstik 8 cirkler af butterdejspladen med f.eks. et glas. Skær forsigtigt en cirkel i butterdejsstykkerne (uden at skære helt igennem) ca. 1 cm. fra kanten. Fordel flødeostcremen på de indre cirkler på butterdejsstykkerne og top med hindbærene. Pisk ægget og pensl de ydre kanter af snitterne. Drys med lidt sukker og bag butterdejssnitterne i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15 min. til snitterne hæver op og bliver fint gyldne. Lad dem køle af på en rist.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Meyers Deli