Minitærter med gedeost og karamelliserede rødløg

Disse sprøde minitærter er super simple at lave og virkelig lækre! De fungerer rigtig fint som forret til gæster eller som tapas. Løgenes sødme smager fantastisk sammen med den lune gedeost og sprøde butterdej!
Opskriften svarer til 3 personer
Minitærter med gedeost og karamelliserede rødløg
- 2 rødløg
- 2 spsk balsamico
- 1 tsk honning
- 5 kviste timian
- ½ rulle butterdej
- 100 g gedeost
- 1 æg
Skær løgene i både og steg løgene ved svag varme til de karamelliserer. Det tager 15-20 min. Tilsæt honning, balsamico og timian og rør rundt. Skær butterdejen ud i 6 firkanter og fordel løgene og herefter gedeosten. Pisk ægget og pensl kanten af butterdejen. Bag tærterne i ovnen ved 180 grader i 15-20 til butterdejen bliver sprød og gylden.
Ingen kommentarer endnu