Græsk kartoffelsalat med feta og oliven

Jeg elsker kartoffelsalat! Der er altså ikke meget i denne verden, der slår en pølse fra grillen med kartoffelsalat – åh det vækker barndomsminder 😉
Selvom jeg er stor fan af den klassiske kartoffelsalat, er det også lækkert med lidt variation – her har jeg lavet en græsk udgave med feta, oliven og rødløg. Den føles mere frisk end den klassiske kartoffelsalat, og det er super lækkert!
Opskriften svarer til 4 personer
Græsk kartoffelsalat med feta og oliven
- 1 kg kartofler
- ½ dl olie
- salt og peber
- 1 rødløg
- 100 g feta
- ½ glas oliven
- 1 spsk citronsaft
- 1 lille håndfuld basilikum
Vask kartoflerne og skær dem i grove tern. Vend kartoflerne med olie, salt og peber og bag dem i ovnen i 45 min. ved 150 grader. Skru ovnen op til 200 grader og giv kartoflerne yderligere 15 min. i ovnen. Skær rødløget i skiver, fetaen i tern og snit basilikum groft. Vend kartoflerne sammen med rødløg, feta, oliven og basilikum og smag til med citronsaft.
Ingen kommentarer endnu