Hjemmelavet barbecue marinade

Græsk kartoffelsalat med feta og oliven

Jeg elsker kartoffelsalat! Der er altså ikke meget i denne verden, der slår en pølse fra grillen med kartoffelsalat – åh det vækker barndomsminder 😉

Selvom jeg er stor fan af den klassiske kartoffelsalat, er det også lækkert med lidt variation – her har jeg lavet en græsk udgave med feta, oliven og rødløg. Den føles mere frisk end den klassiske kartoffelsalat, og det er super lækkert!

kartoffelsalat1

Opskriften svarer til 4 personer

Græsk kartoffelsalat med feta og oliven

  • 1 kg kartofler
  • ½ dl olie
  • salt og peber
  • 1 rødløg
  • 100 g feta
  • ½ glas oliven
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 lille håndfuld basilikum

Vask kartoflerne og skær dem i grove tern. Vend kartoflerne med olie, salt og peber og bag dem i ovnen i 45 min. ved 150 grader. Skru ovnen op til 200 grader og giv kartoflerne yderligere 15 min. i ovnen. Skær rødløget i skiver, fetaen i tern og snit basilikum groft. Vend kartoflerne sammen med rødløg, feta, oliven og basilikum og smag til med citronsaft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet barbecue marinade