Vafler med ahornsirup, creme fraiche og hindbær

Denne opskrift var egentlig ret impulsiv. Vi havde 2 vafler i overskud fra sidste uges chicken & waffles, som skulle spises. Jeg blandede lidt ahornsirup og citronsaft op med creme fraiche for at fremhæve sødmen og syren, og det endte faktisk med at smage SÅ godt, at jeg synes, jeg ville dele dette lille tip med jer.
Jeg serverede vaflerne med friske hindbær, men alle bær kan bruges. Jeg tror også, det vil være lækkert med frysetørrede bær! Spis vaflerne til morgenmad eller som en lille dessert/snack 😉
Opskriften svarer til 2 personer
Vafler med ahornsirup, creme fraiche og hindbær
- 2 belgiske vafler
- 2 spsk creme fraiche
- 1 spsk ahornsirup
- 1 tsk citronsaft
- 1 håndfuld hindbær
Varm vaflerne efter pakkens anvisning. Rør creme fraiche med ahornsirup og citron. Server med friske hindbær.
Ingen kommentarer endnu