Ramsløgshummus

Svampetoast

Det er søndag, solen skinner og brunchen er serveret! Disse svampetoast er super nemme at lave og smager helt enormt lækker og syndigt 😉

Svampene får en lækker cremet konsistens fra fløden og den løbende æggeblomme. Server svampene ovenpå sprødt ciabattabrød enten som en ret i sig selv eller som en del af brunchbordet. Mums!

Svampetoast er bestemt ikke verdens smukkeste ret – men hold nu op, hvor smager det bare godt  😉

svampetoast2

Opskriften svarer til 2-4 personer

Svampetoast

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g svampe
  • 1 dl fløde
  • salt og peber
  • 2-4 æg
  • 2 spsk parmesanost (kan undlades)
  • ciabattabrød
  • smør

Snit løg og hvidløg og steg det på en pande til løgene bliver gennemsigtige. Vask svampene og skær dem i kvarte. Kom svampene på panden og steg yderligere i et par minutter. Hæld fløden ved og lad det koge ind. Smag til med salt og peber. Lav 2 eller 4 “huller” i panden og slå 2 eller 4 æg ud heri. Steg videre indtil æggehviderne sætter sig, men blommen stadig er flydende. Du kan også komme panden i ovnen ved 200 grader i 10-15 min – igen til æggene sætter sig. Drys med parmesanost.

Skær ciabattabrødet i skiver og steg dem i smør på en pande til brødet bliver gyldent. Læg dem på fedtsugende papir, så de kan blive sprøde. Server sammen med svampene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramsløgshummus