Svampetoast

Det er søndag, solen skinner og brunchen er serveret! Disse svampetoast er super nemme at lave og smager helt enormt lækker og syndigt 😉
Svampene får en lækker cremet konsistens fra fløden og den løbende æggeblomme. Server svampene ovenpå sprødt ciabattabrød enten som en ret i sig selv eller som en del af brunchbordet. Mums!
Svampetoast er bestemt ikke verdens smukkeste ret – men hold nu op, hvor smager det bare godt 😉
Opskriften svarer til 2-4 personer
Svampetoast
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 250 g svampe
- 1 dl fløde
- salt og peber
- 2-4 æg
- 2 spsk parmesanost (kan undlades)
- ciabattabrød
- smør
Snit løg og hvidløg og steg det på en pande til løgene bliver gennemsigtige. Vask svampene og skær dem i kvarte. Kom svampene på panden og steg yderligere i et par minutter. Hæld fløden ved og lad det koge ind. Smag til med salt og peber. Lav 2 eller 4 “huller” i panden og slå 2 eller 4 æg ud heri. Steg videre indtil æggehviderne sætter sig, men blommen stadig er flydende. Du kan også komme panden i ovnen ved 200 grader i 10-15 min – igen til æggene sætter sig. Drys med parmesanost.
Skær ciabattabrødet i skiver og steg dem i smør på en pande til brødet bliver gyldent. Læg dem på fedtsugende papir, så de kan blive sprøde. Server sammen med svampene.
Ingen kommentarer endnu