Kyllingeballotine med ramsløg, blomkålspuré og syltet gulerod

Ramsløgssmør

Ramsløgssmør er en måde at tilføje lidt ekstra lækker smag til forskellige retter. Ramsløgssmøret har en mild smag af hvidløg, purløg og en let syre fra citronen. Server ramsløgssmøret til en bagt kartoffel, på nykogt pasta, i hjemmebagt hvidløgsbrød eller oven på en lækker bøf 😉

ramsloegssmoer3

Opskriften svarer til 6 personer

Ramsløgssmør

  • 200 g smør
  • 5 blade ramsløg
  • 1-2 spsk citron
  • salt

Hak ramsløgene fint og blend det sammen med smør til en nogenlunde ensartet masse. Smag til med citron og salt. Læg husholdningsfilm ud på køkkenbordet, læg forsigtigt smørret i en aflang form og rul ramsløgssmøret rundt med filmen. Sno enderne sammen og læg smørret på køl indtil det skal bruges. Smørret kan også fryses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingeballotine med ramsløg, blomkålspuré og syltet gulerod