Ramsløgspesto

Ramsløgsolie

Ramsløgsolie er en nem og lækker måde at få den fine og friske smag af ramsløg ind i madlavningen. Det tager ingen tid at lave, og så er der altså høj wow-faktor i at præsentere sådan en hjemmelavet ramsløgsolie!

Du kan enten bruge olien som et element i sig selv og dryppe lidt på tallerkenen ved anretning – det er specielt lækkert til fisk. Du kan også bruge olien til dressinger, kartofler, i mayonnaise eller til at dyppe en skive brød i 😉

ramsloegsolie1

Opskriften svarer til ca. 2 dl

Ramsløgsolie

  • 2 dl neutral olie
  • 15 blade ramsløg
  • 1,5 spsk citronsaft
  • salt

Vask ramsløgene og dup dem tørre. Blend olie og ramsløg i 5 min. til olien bliver flot grøn. Smag til med citron og salt. Hvis du vil have en helt klar olie, kan du si den gennem en finmasket sigte. Opbevar olien på køl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramsløgspesto