Anmeldelse af Aamanns Etablissement (Dining Week 2017)

Anmeldelse af Madklubben Nørrebro

Mandag d. 6. november slog Madklubben dørene op for deres seneste udvidelse: Madklubben Nørrebro. Madklubben Nørrebro ligger i de gamle Gran Torino lokaler lige ved søerne, Gran Torino er så rykket ind i Hanzōs gamle lokaler, og Hanzō åbner et nyt sted i København senere på året – noget af en omrokering 😉

I denne uge kører Madklubben Nørrebro i samarbejde med AOK 50 % på hele menukortet, hvilket betyder 3 retter mad for 100 kr. Mine veninder og jeg var så heldige at nå at få fat i et bord, inden der var fuldt booket efter kun 35 minutter. Holy moly, men det er virkelig også et godt tilbud!

Vi havde allerede booket bord til 17.30, da vi skulle i biografen og se Lion bagefter (fantastisk film – se den!). Vi forklarede tjeneren vores lidt tidspressede situation og blev enige om, at vi nok godt kunne nå 3 retter på et hængende hår – og vi nåede det heldigvis 😉

Til forret fik jeg rørt tatar med røget mayonnaise, syltede rødbeder og radicchio. Den lignede umiskendeligt den tatar, jeg fik serveret på Madklubben Vesterbro ved mit sidste besøg, men denne var meget bedre. Radicchioen var slet ikke lige så bitter, og den røgede mayonnaise gav en fantastisk smag til tataren – skøn ret! Mine veninder fik en fiskesuppe med aïoli, safran og tomat, som smagte suverænt. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at det er en af de bedste fiskesupper, jeg nogensinde har smagt. Starten på vores aften kunne faktisk ikke have været bedre!

madklub1

Tatar af okseinderlår med rødbede, røg og peber

madklub10

Fiskesuppe med safran, aïoli og tomat

Til hovedret fik vi cheeseburgere med fritter og mayo. Kødet var saftigt og perfekt stegt, og fik rigtig fint selskab af barbecuesauce, salat, løg og syltede agurker. Bollen var en anelse tør og lidt kedelig, men alt i alt en god burger. Fritterne var sprøde og lækre.

madklub4

Cheeseburger med fritter

Nu var vi efterhånden godt mætte, og vi kunne kun lige klemme desserten ned. Vi fik serveret en super lækker panna cotta med hvid chokolade, mango og passion samt snickers i tempura med karamelis. Begge desserter var super lækre og satte prikken over i’et for hele aftenen!

madklub6

Panna cotta med hvid chokolade, mango og passion

Madklubben gør det igen! Maden var super lækker, servicen var afslappet og lokalerne har en hyggelig New Yorker-vibe. Madklubben er for mig nærmest definitionen på kvalitet for pengene i København, og Madklubben Nørrebro er ingen undtagelse. Skøn aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Aamanns Etablissement (Dining Week 2017)