Langtidsstegt svineskank med knuste jordskokker, smørstegte pastinakker og skysauce

Marineret grønkål med pocheret æg, bacon og granatæble

Marineret grønkål er en god måde at få noget af bitterheden ud af grønkålen. Her har jeg lavet en form for salat, hvor den syrlige og bitre grønkål får selskab af sødme fra granatæble, salt fra bacon og fedme fra det pocherede æg. Salaten kan enten serveres som forret, en let frokost eller endda morgenmad, hvis du er til grøntsager fra morgenstunden 😉

groen4

Opskriften svarer til 2 personer

Ingredienser:

  • 3 håndfulde grønkål
  • ½ lille rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk æbleeddike
  • salt og peber
  • 100 g bacon i tern
  • 2 æg
  • 2 spsk granatæblekerner

Fremgangsmåde:

  1. Fjern stilkene og riv grønkålen i mindre stykker
  2. Mariner grønkålen i olivenolie, æbleeddike, salt og peber. Masser lagen godt ind i grønkålen og lad det trække i 10 minutter
  3. Snit rødløg fint og bland det sammen med grønkålen
  4. Steg baconen sprød på en pande
  5. Pocher æggene i 1 L vand tilsat 1 spsk lys eddike i 3 minutter
  6. Bland grønkål, bacon og granatæble og server med pocheret æg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidsstegt svineskank med knuste jordskokker, smørstegte pastinakker og skysauce