Bagte søde kartofler med timian og rødløg

Pankopanerede squashfritter med parmesan

Et grønt alternativ til de snaskede pommes frites, men som smager præcis lige så syndigt! Panko er en japansk rasp, som giver en mere sprød og luftig panering, da den ikke suger lige så meget væske fra squashen, som en almindelig rasp ville.

Og husk dyppelse! For mig er mayo det eneste rigtige at spise til fritter. Aioli, dijon- eller avokadomayo vil være super lækkert, men vil man holde sig til et sundere alternativ er tzatziki, guacamole eller en skyrdressing oplagte bud. Det er heller ingen skam at spise dem præcis, som de er – så lækre er de 😉

fritter1

Opskriften svarer til 2 personer

Ingredienser:

  • 1 squash
  • 1 dl panko rasp
  • ½ dl parmesan
  • ½ tsk tørret oregano
  • ½ tsk tørret timian
  • ½ tsk tørret rosmarin
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 1-2 æg
  • mel

Fremgangsmåde:

  1. Bland panko, parmesan, krydderi, salt og peber
  2. Skær squashen i stave
  3. Vend først squashstavene i mel, så i æg og til sidst i paneringen
  4. Bag stavene ved 210 grader i ca. 18 min. til de er sprøde og gyldne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte søde kartofler med timian og rødløg