Guide: 5 Netflixserier til juleferien

Anmeldelse: Eataly Illum

Follow my blog with Bloglovin

D. 17. november åbnede Eataly i Illum. Eataly er en italiensk gourmetkæde, som både er et supermarked med italienske specialiteter og et spiseområde, hvor der serveres pizza, pasta og antipasti.

Endelig fik jeg tid til at slå et smut forbi Eataly, inden vi skulle i Det Kongelige Teater og se balletten Alice i Eventyrland (fantastisk forestilling btw). I ægte food court-stil skal man bestille sin mad og drikkevarer ved en station og afhente det ved en anden station, når den udleverede alarm bipper. De ansatte havde lidt startvanskeligheder, hvilket skabte lettere forvirring, da vi skulle afhente maden, og vi måtte blandt andet selv hjælpe den unge pige med at åbne vinflasken – men okay, det var heller ikke den store tjeneroplevelse, der var lagt op til.

Pizzabundene var rigtig lækre, og mængden af fyld var god, men så stopper begejstringen også her. Den italienske pølse smagte af absolut ingenting og mindede egentlig mest af alt om kogt svinekød, osten havde ingen karakter og den slatne grønne peberfrugt bidrog med mere skidt end godt. For pizzaerne gav vi 130 kr. stykket, 60 kr. for et glas vin og 30 kr. for en flaske danskvand. Det synes jeg altså er lidt pricey, og pizzaerne var ikke ligefrem de største.

Jeg er virkelig skuffet over det lave ambitionsniveau hos Eataly. Det er halvdyrt, servicen er ikkeeksisterende og maden er (på en god dag) kedelig og middelmådig.

eataly2 eataly3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: 5 Netflixserier til juleferien