Julerisotto med and og kål

Guide: 5 Netflixserier til juleferien

Åh juleferie! Selvom man nok burde bruge tiden på at træne, rydde op og alt muligt andet fornuftigt, så har man jo mest af alt bare lyst til at kravle under dynen og se serier hele dagen! Det er både vinter OG ferie, hvilket altså er en ret god undskyldning for ikke at lave noget som helst produktivt 😉

Her har jeg samlet 5 bud på underholdende og/eller spændende serier på Netflix, som du kan give dig i kast med her i juleferien!

Unbreakable Kimmy Schmidt

unbreakable-kimmy-schmidt-season-2

Efter at have været indespærret af en kultleder i 15 år beslutter Kimmy sig for at flytte til New York. Mødet med verden er ikke altid lige nemt, og serien følger på humoristisk vis Kimmys udfordringer som ung i byen med kærester, arbejde og meget andet. Serien er hylende morsom og på mange måder virkelig åndssvag, hvilket kun gør den sjovere 😉

Homeland

homeland

Den maniodepressive CIA-analytiker, Carrie Mathison, bliver overbevist om, at en krigshelt er blevet omvendt af al-Qaeda og vil udføre et terrorangreb mod USA. Carrie kæmper med sine personlige og psykiske problemer, mens hun forsøger at rede verden. Serien er enormt spændende, og Carries sygdom tilfører serien et virkelig nervepirrende twist. Især første sæson er helt formidabel!

Sherlock

p01grjmd

Vi kender alle historierne om Sherlock Holmes, og hvis du er til hele detektiv-/krimiuniverset, vil du elske denne serie! Den indeholder lige præcis, hvad en god serie skal: seriemordere, humor, drama og nogle lettere excentriske karakterer. Serien er bygget lidt sjovt op, da hvert afsnit varer 1,5 time, og så er der kun 3 afsnit i hver sæson. Det glemmer man dog hurtigt, for serien er virkelig fængende!

Orange is the New Black

1466451898-orange-is-the-new-black-cast-1

Hvis du hører til en af de få, der endnu ikke har set OITNB, så kan du altså godt komme i gang! Piper Chapman bliver idømt fængsel for en forbrydelse, hun begik som ung. Hun må forlade sit ellers perfekte liv for den diametrale modsætning – nemlig et kvindefængsel. Det, som gør serien virkelig god er, at serien sætter fokus på kvindernes baggrundshistorier samt balancen mellem deres følelsesmæssige, empatiske indre og deres hårde, kriminelle ydre. Hver person er kompleks, og som serien skrider frem, bliver skellet mellem god og ond langsomt udvisket.

Lilyhammer

lilyhammer-1

Mafiosoen Frank flytter til den norske by Lillehammer efter at have vidnet mod sine tidligere mafiakollegaer. Serien er et humoristisk kulturclash uden lige. Frank forsøger at tilpasse sig den norske kultur, og det går ikke altid lige godt, når Frank fortsat forsøger at bestikke eller true alle og enhver. Personerne er virkelig karikerede, og serien er dybt satirisk – og helt ekstremt sjov!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julerisotto med and og kål