Guide: Jul i København

Guide: 16 fine plakater til køkkenet

Flotte plakater kan virkelig være en fed og personlig måde at indrette et rum! Plakater er forholdsvis billige, og derfor kan man også tillade sig at skeje lidt mere ud i både mængde og udtryk – for hvis man bliver træt af en plakat, kan man jo bare skifte den ud 😉

Jeg synes især plakater kan være et rigtig fint touch i køkkenet! Det ret lækkert at have noget flot at kigge på, mens man laver mad. Om man så er til de klassiske, retro, farverige eller et mix af plakater er op til en selv. Jeg kan ret godt lide et mix, som jeg synes er med til at bryde stilen i et ellers konformt køkken.

Her har jeg samlet 16 plakater, som jeg synes er virkelig fine på hver deres måde 🙂

plakat_collage

1: her – 2: her – 3: her – 4: her – 5: her – 6: her – 7: her – 8: her – 9: her – 10: her – 11: her – 12: her – 13: her – 14: her – 15: her – 16: her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Jul i København