Kyllingelasagne

Guide: Adventsgaver

Så er det snart ved at være 1. søndag i advent! Synes julen er kommet snigende usandsynligt hurtigt i år – men okay, det synes jeg altså, den gør hvert år 🙂

Med 1. søndag i advent kommer også adventsgaver, og det kan altså godt være lidt af en ideforladt omgang, hvis man er ude i sidste øjeblik (som man jo er, når julen sådan kommer snigende). Selv elsker jeg at få ting til køkkenet, så her har jeg samlet 18 forslag til adventsgaver, som jeg selv ville bliver vildt glad for – man er vel madnørd!

Prislejet er 35-299 kr., så der er noget til ethvert budget. Mon ikke også flere af disse lækre sager ville tage sig godt ud liggende under juletræet juleaften 😉

colage2

1: Bordskåner, House Doctor – 2: Morter, Erik Bagger – 3: Ramekin, Bitz – 4: Krydderi, Nicolas Vahé – 5: Forskærersæt, Créton Maison – 6: Marmor bakke, Créton Maison – 7: Kødfri Mandag, Nadia Mathiasen – 8: Tallerken, Kähler – 9: Viskestykke, Créton Maison – 10: Kvadratfad, Pillivuyt – 11: Salatsæt, Bitz – 12: Olivenolie med chili, Nicolas Vahé – 13: Teæg, Nicolas Vahé – 14: Rødvinsglas, Broste Copenhagen – 15: Skål, House Doctor – 16: Køkkenredskabsholder, Créton Maison – 17: Multisæt, Bitz – 18: Støbejernspande, Nordal

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingelasagne