Æg en cocotte

Anmeldelse: Leo’s Pizza

Leo’s Pizza er en lille italiensk biks på Vesterbrogade. Jeg elsker simpelthen at komme herind! Der sidder altid familiemedlemmer og spiser ved de rødternede duge, køledisken bugner af alt fra pasta til sandwich og duften af nybagt brød rammer en i det øjeblik, man træder ind.

Selvom dagens retter, som er skrevet i kridt på de sorte tavler, er yderst fristende, så kan jeg aldrig stå for kølediskens lækkerier. Selvom færdiglavet mad i en køledisket mildest talt lyder som noget, alle burde holde sig langt fra, så er det langt fra sandheden hos Leo’s. De har muligvis Københavns lækreste køledisk! Her er altid lasagne, tortellini, salater med artiskokker, bruschetta, pizza og sandwich. Efter man har udvalgt sig en af de lækre retter, bliver det varmet i den store ovn og toppet med friske råvarer. Og hvis dette ikke skulle være nok, så får man også altid et stykke hjemmebagt, italiensk brød med – MUMS!

Selv har jeg en svaghed for Leo’s tortellini og italienske pizzasandwich! Begge retter har den perfekte blanding af friske råvarer, delikat ost og den lækre snaskede faktor, som take away bare skal have. Og så er det bare virkelig billigt! En portion pasta med nok til 2 personer koster 60 kr, og en pizzasandwich står i 25 kr. Take away til under 3o kr. per person er altså noget nær umuligt i København – og alle andre steder for den sags skyld. Og det er bestemt ikke, fordi portionerne er små. Jojo det er heller ikke verdens største portioner, men til den pris kan man jo snildt flotte sig med 2 retter.

Det eneste negative jeg har at sige om Leo’s Pizza er, at deres online menukort ikke stemmer helt overens med, hvad de har i butikken – men hvem vil også snyde sig selv for en tur til det lille stykke Italien 😉

leo3 leo1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æg en cocotte