Anmeldelse: Mad og Kaffe

Anmeldelse: Mad og Kaffe

Mad og Kaffe er et sted, jeg kommer ofte. Det er det hyggeligste lille morgenmadssted, hvor man ud fra bestillingssedlen kan krydse af, hvad man har lyst til. Især deres chorizopølser, laks og kanelsnegle er rigtig gode – MUMS!

Stedet er indrettet lidt alla en dagligstue. Møbler og borde er vidt forskellige, men passer alligevel sammen – og matcher ikke mindst de forskelligfarvede tallerkener, som blive serveret på den fineste lille træplade. Servicen er ikke den store, men når maden bliver serveret er alle kvaler glemt – for det smager SÅ godt! Der er virkelig kræset for maden, som også er yderst instagram-venlig!

Prisen er lidt i den dyre ende, og man kommer hurtigt af med 160 kr. for et morgenbræt med 5 selvvalgte retter og en isthe. Portionerne er dog store, og jeg priser mig altid lykkelig for, at jeg ikke lod mig friste af de 7 styks, for nøj hvor er der meget mad. Sammenlignet med andre brunchsteder i København, synes jeg nu altså, at pengene er givet rigtig godt ud 🙂

 

12751304_1689358734680057_934699320_n

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Mad og Kaffe