Miniguide til restauranter i Chania, Kreta

Anmeldelse af Ssam

Ssam er en koreansk restaurant på Colbjørnsensgade på Vesterbro lige bag Hovedbanegården. Menukortet er ret stort og byder på et væld af forskellige koreanske retter til meget fornuftige priser. Ssam er især kendt for deres Korean Fried Chicken, som de laver i tre varianter: sweet & spicy, soja og ingefær eller med mayonnaise med sort fermenteret hvidløg, citron og ristede løg.

Vi bestilte lidt blandet fra menukortet. Vi var selvfølgelig nødt til at prøve Ssams Korean Fried Chicken – både den med soja og ingefær og den med mayonnaise med sort fermenteret hvidløg. De var SYGT lækre og blev serveret med en frisk rødkålssalat til. Derudover fik vi en bibimbap med spicy pork og Ssams burger med bulgogi ribeye. Der var ikke et øje tørt altså. Maden smagte skønt, og vi kunne nærmest ikke spise op. Maden var den perfekte blanding mellem frisk og snasket. Det var helt tilpas spicy, og de må næsten have justeret styrken lidt i forhold til vores danske smagsløg. Vi fik dog også chilisauce, så vi selv kunne gøre det stærkere, hvis vi ønskede. Især burgeren var virkelig, virkelig god! Helt mør bulgogi ribeye i en blød briochebolle med smeltet mozzarella, spicy syltede agurker og forårsløg. Bestil den! Og så kommer der faktisk hele to af slagsen i en servering 😉

Betjeningen og stemningen er virkelig afslappet og nede på jorden. For mig er SSAM oplagt til et nemt, billigt og lækkert måltid. Det er ikke den store og vilde restaurantoplevelse, men det er bestemt heller ikke meningen. Det er ærlig mad, der bare smager virkelig godt! Koreansk street food når det er bedst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniguide til restauranter i Chania, Kreta