Julefrokost: Sashimi af laks med wasabimayo og ingefær

Anmeldelse af Spuntino

Spuntino på Vesterbrogade er en af Cofocos restauranter. Temaet er family style italiensk, og menuen bestod af en række antipasti til forret, en pasta, en hovedret og så dessert for ikke mere end 275 kr. Prisen kan der i hvert fald ikke klages over 😉

Når man træder ind hos Spuntino, bliver man mødt af den fineste restauranter med masser af planter og runde lamper hængende fra loftet. Hvis der er noget, Cofoco virkelig kan finde ud af, så er det altså at indrette restauranter! Det er både smukt, indbydende og hyggeligt!

Spuntino

Spuntino

Til forret fik vi serveret et udvalg af antipasti. Der var ikke mindre end seks forskellige retter, og især den cremede stracciatella og de sprøde arincini med mozzarella var helt enormt lækre. Retterne var simple og utrolig velsmagende, og det var super hyggeligt at sidde og smage alle de forskellige lækkerier over et godt glas vin. Virkelig god forret!

Spuntino

Efter forretten fik vi serveret en pastaret med parmesan og trøffel. Det var veltilberedt og smagte godt, men måske lidt til den kedelige side. Der var dog ikke sparet på parmesanen, og det er altid en god ting 😉

Spuntino

Og så til hovedretten. Her kunne vi vælge mellem torsk og kalveculotte. Min torsk var lidt overtilberedt, men havde flot stegeskorpe, og tilbehøret var til den syrlige side. Det var en okay ret, men ikke noget ekstraordinært. Kalveculotten var flot stegt, men det er måske lige simpelt nok at servere en skive kød med bagte tomater.

Spuntino

Til dessert fik vi en blødende chokoladekage, der desværre havde bagt for længe, så midten var ikke flydende. ØV! Det betyder bare SÅ meget. Vaniljeisen var cremet og kirsebærrene passede virkelig godt til fedmen fra både chokolade og is. Hvis den kage bare havde været flydende altså…

Det var en god, men lidt blandet oplevelse hos Spuntino. Vi startede stærkt ud med de lækreste antipasti, jeg længe har fået! Derefter gik det dog lidt ned ad bakke. Der var et par fodfejl på tilberedningen, og retterne var måske lidt kedelige. Restaurantens indretning og stemning tæller dog i den grad op, og det var et godt måltid med masser af værdi for pengene. Jeg er dog nødt til at smage den stracciatella igen en dag – den var dælme god!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost: Sashimi af laks med wasabimayo og ingefær