Tærte med hvid chokoladeganache og granatæble

Anmeldelse af Hanzō

Hanzō er Madklubbens asiatiske restaurant, som for nylig er genåbnet på Værnedamsvej. Her har de hentet inspiration fra de mange forskellige asiatiske køkkener og givet dem en Københaver-overhaling. Der er altså lige stor chance for at få en japansk ret som en vietnamesisk – eller en blanding af de to for den sags skyld!

Menukortet spænder bredt med mange forskellige retter. For mig at se er der dog kun én rigtig vej at gå, og det er The Hanzō Experience, hvor du kommer igennem alle 13 retter for 375 kr. Maden bliver serveret i etaper og med fade midt på bordet, så du selv kan øse op af alle de lækre retter. Generelt er stemningen på Hanzō meget afslappet og med maden i fokus – det kan jeg virkelig godt lide!

hanzo4

hanzo3

Og nu til menuen! Første servering bestod af en kold hakirisuppe, friske rispapirruller, kyllingevinger, gyoza og en ret med frisk tun, som var min favorit. Jeg synes ellers ofte, at nogle retter ligesom falder igennem, når man får serveret så mange. Det skete ikke her. Alle retter smagte virkelig lækkert! Det føltes lidt tapas-agtigt at sidde og nippe til de forskellige retter, som hver havde deres helt eget smagsindtryk.

hanzo5 hanzo7

Til næste servering fik vi rib-eye i svampesauce, rød karry, stegt broccoli og pak choy, en frisk kålsalat og ris med fiskesauce. Generelt formåede Hanzō virkelig at skabe nogle fine smagsnuancer med balance i retterne. Især retten med rib-eye var altså virkelig lækker 😉

hanzo8

Hvorfor nøjes med en dessert? Ligesom ved de forrige serveringer, kom der selvfølgelig også flere retter her. Vi fik en syrlig sorbet med sød marengs, fromage med yuzu, ananas og crumble samt chokoladerør. Desserterne var gode, men jeg var mere imponeret over den øvrige menu – men måske det bare er smag og behag, for resten af bordet var meget begejstrede 😀

Hanzo beviser i den grad, at der er plads til andet end fransk på Værnedamsvej! Maden er virkelig velsmagende og smukt anrettet med de flotteste farver. Næste gang du har brug for at glemme det grå og triste efterårsvejr, men hverken har tid eller penge til at pakke kufferten og flyve til Asien – så slå et smut forbi Hanzō i stedet. Det er hyggeligt, afslappet og kun en cykeltur væk!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tærte med hvid chokoladeganache og granatæble