Anmeldelse af Duck It (WestMarket)

Anmeldelse af Ris8 (WestMarket)

Ris8 i WestMarket serverer risotto med friske, hovedsageligt nordiske ingredienser. Ris8 har 5 risottoer på menukortet, og der er noget for enhver smag. Menukortet spænder lige fra den klassiske med svampe og kylling, en vegetarisk med radiser, ramsløg og gedeost og til en mere anderledes version, som vi valgte – nemlig en risotto på Bellavista ris med avocado creme, tigerrejer, sprøde kikærter og citronyoghurt.

ris8_2

Risottoen var cremet, fint smagt til og rejerne var perfekte. Selve sammensætningen af retten var dog ikke noget for mig – risotto med yoghurt blev altså lidt for mærkeligt, og yoghurten var meget overdøvende i retten. Jeg må komme forbi en anden dag og få en mere klassisk risotto, for det tror jeg virkelig, Ris8 er gode til at lave!

Retten kostede 108 kr. for den store portion. Hvis man sammenligner med street food, synes jeg, det er i den dyre ende. Risottoen var dog mere som en ret serveret på en restaurant i forhold til det resterende udvalg i WestMarket, og så er prisen egentlig ganske okay. Portionen passede godt til et aftensmåltid, og vi fik en gratis flaske vand med, så vi slap for at købe drikkevarer. Lækkert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Duck It (WestMarket)