Italienske kødboller i tomatsauce

Irmas madmesse: Mad & Glæde 2017

I denne weekend afholdte Irma deres årlige madmesse Mad & Glæde i Forum. På messen kunne man møde Irmas leverandører og smage deres produkter – og det fik vi i den grad gjort! Der var SÅ mange smagsprøver på kød, grøntsager, pålæg, müslibarer og kager, brød, olier, pesto, hummus, færdigretter, juice, øl, vin, is, ost, supper og så videre – nærmest alt hvad man overhovedet kan købe i Irma. Mange af varerne kan ligeledes fås i Coops øvrige supermarkeder. Omkring halvdelen af stederne serverede “bare” de produkter, man kunne købe i supermarkedet, mens den anden halvdel serverede retter, hvor produkterne var anvendt. Der var over 100 stande og efter messen havde vi smagt så mange produkter, at jeg ikke kunne klemme en eneste bid mere ned 😉

Jeg var især imponeret over produkterne fra Il Fornaio, Reinh van Hauen, Thise, Naturli, Jacobsen, Hansens Flødeis, GRØD, Royal Greenland, Havet’s, Kalu og Irmas eget mærke, som bl.a. inkluderer olier, fond, hummus og pesto. Derudover lancerer LêLê en serie af færdigretter, som vil være at finde i Irma inden for meget kort tid – karrykalkunen er rigtig lækker!

Irma havde ligeledes inviteret en række kokke og andre inspirerende personer fra fødevareindustrien til at holde oplæg og/eller lave mad. Vi besøgte messen om lørdag, hvor der var oplæg fra Hugh Fearnly fra Rivercottage, Simon Ravnløkke fra Papa Ramen, Christian Stadil om hans vej ind i den voksende fødevareindustri, Claus Holm, Kasper Leander og Nikolaos Strangas. Jeg synes virkelig Irma havde skaffet nogle dygtige oplægsholdere, som var super spændende og inspirerende at høre på! På messen var det også muligt at deltage i forskellige workshops og fællesspisninger, men dette deltog vi ikke i.

Irmas madmesse var et virkelig godt og super hyggeligt arrangement! Publikum spændte bredt med både unge, gamle og familier, og selvom der var mange mennesker, var der ikke den stressende fornemmelse, som der godt kan være på messer (you know). Indgangen kostede 100 kr., hvilket er sindsygt billigt sammenlignet med den mængde af smagsprøver på mad og drikkevarer, som vi fik konsumeret. Vi havde en skøn dag, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger messen. Hvis du interesserer dig bare det mindste for velsmagende mad og fødevareprodukter, vil du kunne lide Mad & Glæde – eller hvis du bare er vild med smagsprøver!

Herunder kan I se lidt stemningsbilleder fra messen 😉

knuth

lele2 lele1

clausholm cmaaltid2 ilfornaio naturli oliven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italienske kødboller i tomatsauce